8 juni 2010 Lake Stevens High School All-Night Graduation Party!!!

I går var det altså Gratuation her i Lake Stevens. Gjennomgang på formiddagen, var voldsomt så mye styr bare for å gå parvis inn på en arena, sitte stille og høre på rektor og noen andre snakke, gå opp på en scene og motta et diplom, og så marsjere ut igjen! Men men, sånn skal det vel være. Selve seremonien var litt kjedelig. Matt var den eneste som kom dit; Savannah er syk så Claire ble hjemme med henne, og Seth kom ikke heller? Trist, men Savannah kommer først, selvfølgelig.

Det beste var vel festen etterpå, ingen tvil om det! Hadde en halvtime på å skifte klær og snakke med familiene våre og gi dem alle eiendeler, for vi fikk ikke ha med noe som helst på bussene. Hvor vi dro hen visste vi ikke før vi kom frem, forresten. Først kjørte vi rundt omkring, hadde følelsen av at de kjørte rare veier bare for å forvirre oss! Vi endte opp i Bellevue - klokka var muligens 10 da vi dro fra Everett Events Center der Graduation foregikk?

Vi ble sendt inn i en bygning og opp ei rulletrapp. Der sto det ei dame og delte ut plastikkort og sendte oss igjennom ei dør ? innenfor var det et stoooort lokale med massevis av spill, sånne som du blir avhengig av, alle mulige slags! Og du brukte plastikkortet for å betale med ? har fortsatt litt credit igjen på mitt haha! De hadde også bowlingbaner, og mat og kaffe og cola og te, en magiker som var nesten skremmende (haha!) og jeg fikk hennatatovering på venstre underarm ? kinesiske tegn for ?Fearless? (fryktløs); fant ut at det passet bra siden jeg dro til utlandet for et år uten å kjenne noen eller noen ting, for ikke å nevne at mottoet for skolen dette året er ?Fearless Pride? ? Fryktløs Stolthet. Fy fader, det høres så mye bedre ut på engelsk! Hahaha? Vet ikke hvor lenge den kommer til å være  der, så må nesten ta et bilde? Kan ikke dusje før om noen timer pga den heller; kan ikke bli våt første 12 timene?

Sånn ca klokka 2 dro vi fra dette stedet. Vet ikke hvor lenge vi kjørte, men endte opp i Seattle. De kalte stedet Studio 7 eller 9 eller hva det nå var? En av de to! En gammel tømmerbygning, men det var koselig der? Haha!  Her var det dans/gambling/mer mat/sloss-slott! Josie og jeg og Nick var ved gamblingbordene en god del, spilte 21, og da vi fikk 21 på to kort fikk vi gavekort fra Starbucks! Jeg har 2? Danset litt, men musikken deres var lame og vanskelig å danse til. For ikke å snakke om at mesteparten av ungdommene på denne skolen ikke vet forskjellen på et dansegulv og ei trampoline, da, hvis du skjønner hva jeg sier????.Til slutt ? ca kl 4.20 ? kom en hypnotisør for å underholde oss! Var hysterisk morsomt, jeg kan ikke beskrive det engang! Jaycey og jeg satt på gulvet, LOAO (flertall for LMAO som betyr laughing my ass off; laughing our asses off?)

Busstur hjem igjen klokka 5.30 ? ble ikke trøtt før jeg satte meg ned og vi begynte å kjøre. Hele natta føltes det ikke som om det var så seint, sikkert fordi jeg hadde for mye sukker og koffein i systemet mitt, siden det var stort sett det jeg hadde i meg dagen i forveien og delvis utpå natta, og så var det alle de andre menneskene rundt meg da! Hadde litt sånn følelse som bussturen til Polen, jeg! Hehe?

Måtte si farvel til Andres fra Colombia på skolen etter festen :( Han drar fra Lake Stevens på lørdag, skal til New York med tvillingbroren sin som er i California dette året, og så reiser han tilbake til Colombia noen dager etter at jeg drar tilbake til Norge. Supertrist!!!! Noen andre jeg sa farvel til også, men ikke like lei meg fordi jeg ikke kjente dem like godt, pluss at jeg fortsatt har litt tid igjen her og forhåpentligvis treffer noen av dem igjen?

Kan nesten ikke tro at det er over, herre gud! Og nå er jeg så trøtt at jeg nesten sovner her jeg sitter, så jeg skal prøve å sove litt nå?

Én kommentar

Jacob Hansen

23.jul.2010 kl.18:28

Hej Julie, Jeg hedder Jacob og arbejder for Explorius Exchange program i Danmark. Vi tænker på at give vores elever dette HighSchoolSim, som jeg kan se at du har anvendt. Er det noget du kan anbefale? Har det været ok? Også med prisen?

Dejligt at se, at du har haft et skønt år i USA :-)

Skriv en ny kommentar

juliekristineiusa

juliekristineiusa

17, Ørland

jeg er meg! hehe. jeg er 17, bor på ørlandet, utvekslingsår i usa 09-10, og det er derfor jeg har opprettet denne bloggen. stygge kommentarer kan dere holde for dere selv; dersom dere ikke liker meg eller bloggen min kan dere bare trykke på den røde X'en oppe i høyre hjørne ;) men ellers, si gjerne hva dere syns! ^^, ~~julie kristine~~

Kategorier

Arkiv

hits