Washington DC mandag-tirsdag

Så vi skulle dra mandag kveld. Matt og jeg tok med oss Nan fra Thailand og Young fra Sør Korea til SeaTac. Der møtte vi Jamin og en del andre utvekslingselever, noen jeg kjente fra California, og noen nye.

Skulle ta fly fra Seattle WA til Atlanta GA. Det skjedde ikke. Forsinket, så vi hadde ikke rukket det flyet vi skulle ta videre til BWI. Endte opp med å fly til Minneapolis MN, der vi måtte løpe for å rekke det neste flyet vårt. Men vi kom da fram til slutt!

Utrolig sliten. Spiste ingenting mellom kl 2 natt til tirsdag og kl 2 tirsdag ettermiddag! =/ Nesten ikke sovet heller. I dag har vi tatt toget inn til DC fra Baltimore der vi bor på hotell, gått rundt endel. Sett the Capitol, Library of Congress, House of Reps...Tatt masse bilder, skal legge ut noen senere..

Guuud, så varmt det er her!! Gått rundt og svettet stort sett hele dagen =/ Men men...! Blitt litt solbrent også...Supert!

Skal prøve å skrive litt hver dag mens jeg er her....

Snakkes (;

Én kommentar

Hanne (-;

07.apr.2010 kl.14:54

Så flott! kos dæ massemasse! :)

Love you !<3

Skriv en ny kommentar

juliekristineiusa

juliekristineiusa

17, Ørland

jeg er meg! hehe. jeg er 17, bor på ørlandet, utvekslingsår i usa 09-10, og det er derfor jeg har opprettet denne bloggen. stygge kommentarer kan dere holde for dere selv; dersom dere ikke liker meg eller bloggen min kan dere bare trykke på den røde X'en oppe i høyre hjørne ;) men ellers, si gjerne hva dere syns! ^^, ~~julie kristine~~

Kategorier

Arkiv

hits