Jeg har verdens BESTE foreldre!!!

Hei igjen! Lenge siden sist?

Denne siste uka har skolen vært så som så? Er nokså sikker på at jeg strøk en prøve i Amerikansk litteratur, om skuespillet ?The Crucible? som er om heksejakten i Salem i 1600-ett-eller-annet. Men men, jeg dør da ikke? Hadde en test på terrorisme i CWI som forhåpentligvis gikk bedre? På historieprøven fikk jeg B+, det er den laveste karakteren jeg har fått på en historieprøve i hele år! Men det der fortsatt i de øvre 80%, så sikkert ikke ille, i følge de fleste, men dere kjenner da meg når det kommer til skole? Overraskende nok, den testen det gikk best på er matte, har 100% i det faget akkurat nå? Er forresten ikke det beste faget mitt heller; har 106% eller noe sånt i (av alle fag) gym!!

Fikk også et diplom fra skolen for å ha høyt GPA (Grade Point Average, det er gjennomsnittlig karakterer) sist semester; 3,95 av 4,0. Det står at jeg er en Purple Scholar; gull er 4,0. Sikter på dét dette semesteret da, eller?

Neste helg er det Tolo på skolen, det er en dans? Har kjøpt en turkis kjole som jeg liker kjempegodt; har ikke hatt så kort en kjole siden jeg var lita, men den er ikke egentlig kort, bare ca 10 cm over knærne mine? Gull-sølv-aktige skimrende sko har jeg også, flate denne gangen så jeg ikke trenger å øve meg på å gå i dem! Håper bare ikke Tolo blir avlyst i år, sånn som de siste to årene, det hadde vært skikkelig leit? Men men, da har jeg i alle fall kjole og sko til en eller annen sommerfest eller noe sånt! ;D

I går, lørdag, var jeg hos Agnieszka sammen med vår venninne Lizz. Vi gikk på tur, møtte mine venner som bor i nabolaget der, Andrew fra Kina (hans egentlige navn er ett eller annet på Z som jeg ikke vet hvordan jeg skal uttale; Andrew er bare hva vertsforeldrene hans kaller ham) og Young fra Sør Korea; det var de som ga meg skyss til Seattle da jeg dro til California med EF i oktober. Tok en del bilder også, du kan se noen på Facebook som Agnieszka lastet opp og tagget med i. Fikk hjemmelaget pizza for første gang siden jeg kom hit, og Agnieszka og jeg gikk igjennom vennelistene våre på Facebook for å finne søte gutter, fant ut at vi begge har noen ;-)

I dag bestemte pappa seg for å holde meg på pinebenken i timesvis. Jeg snakket med mamma på telefonen i går og nevnte at jeg har blitt tilbudt en tur til Washington DC i april og har KJEMPELYST til å gå, og hun sa at hun ikke kunne gi meg noe svar der og da, måtte snakke med pappa først (som er i Florida denne uka), fikk melding litt etterpå om at pappa skulle ringe meg i dag. Jeg var sikker på at han skulle si at jeg allerede har fått én tur siden jeg kom hit og bør være fornøyd med det. Jeg er kjempetakknemlig for dette året, jeg har verdens beste foreldre som lot sin 16 år gamle datter reise hjemmefra for et år, og at jeg fikk dra til California er en drøm som ble virkelig. Og vet dere hva? Nå har mine fantastiske foreldre gitt meg enda en drøm. 5 april (som er en mandag) og hele den uka, skal jeg tilbringe i Washington DC, hovedstaden i USA! Verdens beste 18-årsgave EVER!! I dag har det vært bursdag og julaften og nyttår og hele pakka på en gang, så lykkelig har jeg vært, det føles som jeg har danset på rosa skyer hele dagen! Det eneste som ikke var like morsomt er at vennene mine Nina fra Tyskland som er i Wisconsin dette året og Sebastian fra Sveits som er i South Carolina også skal til DC ? men ikke samtidig som meg. Nina drar derifra når jeg kommer, og Sebastian skal dit allerede 17 mars. Men men, vi overlever da. Om skjebnen vil at jeg skal møte dem igjen en dag, så vil jeg det!

Matt og Claire måtte selvfølgelig le av meg da, da jeg snakket med pappa på telefonen da vi var i bilen, og de gjentok alle ordene de kunne forstå. I blant disse var: Starbucks, Washington, Babies ?R? Us, Internasjonal Festival, ja, nei, og Starbucks et par ganger til. Og vi kan nesten ikke tro at pappa faktisk dro til Starbucks og bare kjøpte svart kaffe! Seriøst! Haha? Det er nesten billigere å bare lage den hjemme, altså! Sa i fra at han må kjøpe en Latte og en Frappuchino (enten Java Chip, som er sjokolade, eller Caramel!) mens han har sjansen, de er helt til å bli avhengige av!

15-17 april skal jeg til Mercer Island lenger sør i Washington på en internasjonal festival de holder, der kommer det til å være masse utvekslingselever fra mange land, og det kommer til å bli GØY! Må lage noe norsk mat igjen da, tenker på farmors eplekake som pappa sendte meg oppskriften på ;-)

I dag spiste Matt og jeg resten av ørreten mormor sendte meg, og det er bare 2 plater igjen av sjokoladen farmor sendte? Matt spiser den fort! Da vet jeg i alle fall hva jeg skal sende dem til jul! Freia Melkesjokolade, og mørk sjokolade, og Walters Mandler ? Claire likte dén best!

Men nå må jeg nesten legge meg, så jeg kommer meg opp i morgen kl 5.30 for å gå på skolen? (det vil si, det er vel i dag det da, siden dette blogginnlegget blir postet mandag i fotografiklassen, mest sannsynlig, hehe!)

Glad i dere!

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

juliekristineiusa

juliekristineiusa

17, Ørland

jeg er meg! hehe. jeg er 17, bor på ørlandet, utvekslingsår i usa 09-10, og det er derfor jeg har opprettet denne bloggen. stygge kommentarer kan dere holde for dere selv; dersom dere ikke liker meg eller bloggen min kan dere bare trykke på den røde X'en oppe i høyre hjørne ;) men ellers, si gjerne hva dere syns! ^^, ~~julie kristine~~

Kategorier

Arkiv

hits