På tide med flere blogger?

Hei igjen!

Presidents' Day Weekend i USA nå, i dag (fredag 12. februar) er det President Lincolns bursdag, mandag er Presidents' Day, så vi har ikke skole noen av dagene. Tirsdag går det rykter om er Senior Skip Day, men jeg vet ikke dét for sikkert enda...

I dag har jeg ikke gjort noe som helst. Våknet rundt halv ti, leste et kapittel i en bok før jeg sto opp og spiste frokost og leste litt mer. Matt så på et par filmer, og fulgte delvis med. Monsterbedriften, Keiser Kuzco (stavet det sikkert ikke rett, haha) og Dinosaurer. Føler meg ikke bra i dag, lurer på om jeg holder på å bli forkjølet. Fryser, men det føles som om huden min har blitt satt fyr på. Hodet mitt spinner rundt selv om jeg sitter stille. Musklene i nakken og skuldrene mine føles anstrengte selv om jeg slapper av (aner ikke om jeg skriver noe som helst som gir mening akkurat nå, fy fader jeg tror jeg holder på å glemme norsk her jeg sitter!), og på toppen av det hele har jeg vondt i den arma jeg falt på om bord på hurtigbåten da Ida og jeg var i Trondheim og så Twilight i januar i fjor! Men men, håper det blir bedre!

Søndag er Valentinsdag! Den mest ensome dagen for single mennesker. Agnieszka og jeg tror vi skal gå på kino, siden ingen av oss har en date kan vi like godt tilbringe dagen med vår beste venn her! Skal se Dear John, en av mange filmer vi har lyst til å se!

Sendte brev til Ida Marie og Hanne tidligere, tror de har fått dem nå. Det vil si, jeg vet at Hanne har det, for hun sendte meg en melding kl 4 onsdag morgen, vekte meg. Haha! Skal legge ut videoen jeg lagde senere..Har ikke tilgang til YouTube akkurat nå!

Ellers...Fant ut at ingen her i huset er normale. Dette er det Claire og jeg kom opp med: Deuce is a doornob, Sara's a barrel, the cats are elephants, the baby's a lizzard, the lizzard's a scorpion, Seth's annoying, Matt's funny-looking, Claire's funny and I'm foreign!

Takk for farmors eplekakeoppskrift pappa, Claire og jeg skal bake den når hun kan spise sukker igjen! (hun er på en eller annen slags diett, Atkins; høy på protein, lav på karbohydrater, ikke noe sukker...)

Hva mer, la meg se...Jo, her en dag fant jeg ut hva jeg vil ha til middag når jeg kommer tilbake til Norge! Hjemmebakte varme rundstykker, kakao, eggerøre med gressløk, røkt laks/ørret, Norvegia, brunost og jordbærsyltetøy (ikke butikk!), norsk appelsinjuice..Et skikkelig festmåltid, med andre ord! Å ja, og eplekake med vaniljeis, såklart! Og norsk kaffe, må finne ut hvordan dét smaker...Drakk jo ikke vanelig kaffe før jeg dro, så jeg vet bare hvordan amerikansk kaffe smaker!

Nå har jeg ikke stort mer å si... Tror jeg må finne fram et pledd, jeg fryser. Er fortsatt Luskende Fleecepledd, vet du ;-)

Take Care! Klem <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

juliekristineiusa

juliekristineiusa

17, Ørland

jeg er meg! hehe. jeg er 17, bor på ørlandet, utvekslingsår i usa 09-10, og det er derfor jeg har opprettet denne bloggen. stygge kommentarer kan dere holde for dere selv; dersom dere ikke liker meg eller bloggen min kan dere bare trykke på den røde X'en oppe i høyre hjørne ;) men ellers, si gjerne hva dere syns! ^^, ~~julie kristine~~

Kategorier

Arkiv

hits