januar igjen..

Jada, da var det januar igjen da, og som alltid er det den måneden da det er vanskeligst å stå opp. Vanskelig og sovne på kvelden også, for den saks skyld. Men på den lyse siden går det mot vår, og det er bare noen få korte uker igjen før andre semester starter, og jeg slipper CAI og Psykologi! (CWI og Foto i stedet ;D).

  Så langt har jeg vært i Seattle med Agnieszka, vi var på The Burke Museum, noe som var kjempeinteressant! Ikke lov å ta bilder inne, men på Facebook er det et par bilder tatt utenfor museet. Vi fikk også gå rundt på University of Washington campus, flashback til Norwich med en gang. Space Needle var gøy, tok en del bilder, disse ligger også på Facebook. Til slutt var vi på EMP|SFM ? Experience Music Project|Science Fiction Museum.  

Også vært på en av skolens basketball kamper, vi totalt KNUSTE Arlington! I CAI har jeg gått liittegranne ned i karakter, fordi de to siste oppgavesettene har vi måttet arbeide i grupper, noe jeg hater fordi da blir ikke ting gjort. Første gangen fikk jeg og parteren min, Kaila, C (78 av 100) fordi hun ikke summerte to av artiklene og derfor kostet oss 20 poeng. Jeg vet ikke hvordan den siste gikk enda, men antar vi ikke fikk full score her heller, fordi Nicole har helt horribel grammatikk og staving. Kan ikke tro at engelsken min er bedre enn noen Amerikanere! I Creative Writing har vi en diktmappe som må være ferdig fredag; jeg sliter mer enn litt der fordi jeg ikke forsto hva vi skulle gjøre før for noen dager siden.

 

Men nok om skole... Alt går bra med alle sammen, her. Vi er alle lei oss for at Deby reiser snart, så klart, hun begynte til og med å gråte da vi var på bowling med organisasjonen sist lørdag, stakkar. Agnieszka og jeg holder på med en overraskelse til henne; vi lager en video med alle bildene vi har sammen og skal laste den opp på Facebook og poste på profilen hennes når hun er tilbake i Brasil.

 

I morgen har jeg vært i USA i 6 måneder (det vil si, i dag hvis planen min om å få lastet opp dette på skolen i lunsjen den 19., siden skolen ikke har blokket utenlandske sider!). Gud, så fort tiden har gått? Tror ikke jeg har opplevd mer på 6 måneder i mitt liv enn jeg har dette halvåret. Snart skal jeg jo reise hjem igjen, jo! Noe av det jeg aldri kommer til å glemme er: Norwich, at Savannah ble født 10 uker for tidlig, det nye skolesystemet, Thanksgiving, Jul, Amerikansk ungdom, hvor gode venner man blir med andre utvekslingselever, Seattle (Agnieszka og min sin by, hehe), hvor godt jeg har blitt mottatt av en totalt fremmed familie, og hvor my man lærer å sette pris på det man har når man ikke har det lenger.

Korrigering: et mirakel skjedde, og jeg har internett på dataen min akkurat nå! 3 nye blogginnlegg postet, skal prøve å bli flinkere til å skrive...Fått tilgang til datamaskinene på skolen også nå, så om jeg ikke har internett kan jeg muligens skrive på Word og lagre på minnepinne...Men jeg skulle vært halvveis til skolen allerede, og har ikke pusset tennene enda, så nå må jeg løpe!

Ta godt vare på hverandre!!! < 3

3 kommentarer

21.jan.2010 kl.22:09

Du er STOOOOR. Flotte innlegg, korte som vanlig og ikke mye utenomsnakk her (he-he).

Vi gleder oss til at du kommer hjem, men vi vil ikke at du skal føle det som noe press, nei :-).

Jula ble litt andeledes for oss også, men alt er en overgang sa reven da den ble flådd.

Hils the 4-Timber's. And have a nice day.

Har forresten fått ny jobb. Skal passe på Obama's materiell i Bjugn fra 1 mars. snx.

Big Hug from Big Daddy !!!!

mamma

21.jan.2010 kl.22:11

Det var så fint å få lese noe fra deg igjen. Fint å høre hvordan det har gått i jula. Det går bra å skrive på norsk ennå, heldigvis! Ha,ha. Husk å skrive til norsklæreren din å. Er kjempestolt av deg og kjempeglad i deg! STOOOR KLEM!!!

julie [=

23.jan.2010 kl.03:11

heheh...jada, skull d ikke gå bra å skriv på norsk? (:

ka du meine me å pass på Obama's materiell i Bjugn???? i am confused..........

klemmmmmmmss!!!

Skriv en ny kommentar

juliekristineiusa

juliekristineiusa

17, Ørland

jeg er meg! hehe. jeg er 17, bor på ørlandet, utvekslingsår i usa 09-10, og det er derfor jeg har opprettet denne bloggen. stygge kommentarer kan dere holde for dere selv; dersom dere ikke liker meg eller bloggen min kan dere bare trykke på den røde X'en oppe i høyre hjørne ;) men ellers, si gjerne hva dere syns! ^^, ~~julie kristine~~

Kategorier

Arkiv

hits