en nokså annerledes jul!

Da var jula I USA overstått, og jeg tenkte det var på tide å få skrevet litt igjen da... Som noen av dere vet så har ikke dataen min fungert helt som den skal den siste tiden, vært over en måned siden sist gang alt virket som det skulle, spesielt med tanke på internett! Men men? Skriver dette som dagene går, og håper å få postet noe av det snart?

 

Julaften?

 

Min vanelige julaften ville bestått av gaveåpning, godterispising og tv-seing. Det ble lite av dette i år. Minst av førstnevnte, vel å merke. Her i USA er jo tradisjonen å åpne gavene på morgenen den 25, ikke kvelden den 24. Men vi hadde en god dag, med Matts foreldre her, og Claire og jeg var ute rundt omkring. Siste-liten gaver kjøper man visst i dette landet også! Seth fikk åpne én gave på kvelden, og det var filmen UP ? ?squirrel?hi there!? hahahahhaha!! (it?s a you-had-to-be-there-with-that-much-caffeine-in-your-system kind of moment.) Etterpå så vi The Hangover ? også ustrytelig morsomt og anbefales!

 

Første juledag?

 

Seth vekte meg med å hoppe på kjøkkengulvet. Koselig, det! Hehe. Åpnet gaver med alle samlet i stua og iført pysjamas ? hele gjengen. Fikk mange flere gaver enn jeg hadde regnet med. Seth åpnet alle gavene til Savannah, og vi hadde det riktig så kos.

 

Skal ikke liste alle tingene jeg fikk, men blant dem var et par strikkavester ? de som er inn nå, gavegort til Starbucks på $15, new moon t-skjorte, godteri (i haugevis), kosmetikk og en gigantisk penn som det er nesten umulig å skrive med men også utrolig gøy. Mamma og pappa ga meg massse melkesjokolade ? tusen takk! Og varme ullsokker ? det trengs! ;) TOPP blad var også koselig!

 Naboen og hans sønn ? som flyttet inn rett etter Thanksgiving pga skilsmisse med kona og er venn med Matt & Claire & Seth kom over til middag, vi inviterte dem fordi hvis ikke hadde de blitt sittende der alene hele kvelden. De andre hadde kalkun, samme som på Thanksgiving, og jeg fikk laks. I tillegg hadde vi potetmos, ?stuffing? og salat, og ostekake med jordbærsyltetøy på toppen og sjokoladefudge i bunnen til dessert!

Utpå kvelden ble det ganske så morsomt? Claire og jeg tekstet med Zach, noe som var hysterisk morsomt! Skal skrive en del av samtalen, men først må jeg forklare noen ting?

 

To ganger har Claire bedt meg minne henne på noe vi må huske på når vi kommer til den andre enden av butikken, første gangen var det en potetbørste/skrubb, andre gangen var det kaffefilter. Ordet ?ekorn? (squirrel) er fra filmen UP som vi så på julaften. Guam kommer fra en kveld da Seth stilte oss masse spørsmål fra en prøve han hadde i fjor som vi svarte på, og etterpå lagde jeg tilfeldige spørsmål fra et kart som jeg tilfeldigvis hadde akkurat da, og det var så sent at Claire sa ?Guam? hele tiden ? noe som aldri var svaret. Hippycups er en forlengelse og et søtere ord for hicups, som Savannah har noen ganger daglig. Hiphopanonymous: se filmen Big Daddy. Samtalen under er ikke redigert på noen måte, og ikke ta dette seriøst. Det er ettereffekten av sjokolade og kaffe, litt for mye av begge deler når du ikke har svært høyt toleransenivå for noen av dem?

 Julie: guam
Julie: guam?
Julie: guam? guam? guam?
Julie: guam?????
Julie: guuuuaaaamm?
Julie: guammmmm?
Zach: ???
Julie: guam.
Zach: wut about guam
Julie: yes or no
Zach: wuts guam
Julie: its a country. but its never the answer.
Julie: coffee filters
Zach: wow u guys r very random. claire just said squirrel?hi there
Julie: hippycups
Zach: im out of this one
Julie: hip?
Julie: hip hop?
Julie: hiphopanonynous
Zach: saw that coming
Julie: fish
Julie: pony
Zach: Where did all this come from?
Julie: it came from guam
Zach: ookk that makes perfect sense. lol
Julie: guam always makes perfect sense and y did u not respond to claire
Zach: sry my phone turned off
Julie: oh potato scrubber!
Zach: ok my phones about to die but ill ttyl
Julie: do i have t go t guam and get u a charger?
Zach: lol. i cant find my charger
Julie: ergo: go t guam and get one! :)
?
Julie: remember crazy lady and how i might txt u t save me? matt said if u come u stay cuz i cant leave! uff..lol
Zach: lol. ur family is funny
Julie: claire is the funny one, matt is just funny-looking hahaha
Zach: oh thats nice lol
Julie: very
 

Dette er bare min del av samtalen, Claire har en del også. Hun tekstet også de mest random ting, blant annet om ekorn, potetredskap og hun nevnte også hiphopanonymous (bare hun skrev heep i stedet for hip haha).?Crazy lady? som jeg kaller henne, er Terry som er gift med Claires bror Mark, og de kommer over i familieselskapet vårt i morgen. Har enda ikke hørt noe godt om henne. Ingen liker henne, visstnok. Har møtt henne én gang, og hun så ikke på meg engang, så dette lyder lovende? La oss ha en konkurranse der jeg tekster alle på adresselista ?HELP!!!!!!!!!!!!? og ser hvem som kommer meg til unnsetning først! :D

 

Andre juledag?

 

Mesteparten av dagen tilbrakt i pysj, noe som ikke er uvanelig for meg når det faktisk er jul. Besøket kom rundt klokka tre? Kan ikke akkurat si at jeg var rundt Crazy så mye at det gjør noe, men det var nok. Ikke det at hun la merke til at jeg var der i det hele tatt, kastet et blikk i min retning kun da hun sa det var hyggelig å møte meg igjen, rett før de dro. OMG. For ikke å nevne det faktum at ved middagsbordet snakket hun til sønnen sin, Derek, som er 16, som om han var 4 år gammel.

 

Mellom kl 3 og 9 hang jeg stort sett med kidsa; Derek 16, Lexie 14, Olivia 12, Seth 10 og Joseph 9, sistnevnte hadde et kallenavn som alle brukte og jeg ikke husker haha? Jeg slapp i det minste unna Terry, selv om det betydde å bli banket opp med puter og kosedyr av Seth og Joe for omtrent 15 minutter,  mens Derek ikke brydde seg med å hjelpe meg; han filmet det hele med den nye iPod nano (som jeg har veeeldig lyst på forresten hehe). Ikke det at det skulle gjøre vondt, men de slo faktisk ganske hardt og kilte meg i tillegg! Haha.

 

Bortsett fra det satt jeg og så på at Derek spilte Guitar Hero, spiste ostekake (smaker faktisk ikke så ulik norsk ostekake, selv om det var kakemiks og amerikansk), og hørte på alle sammen baksnakke Terry rett etter at døra ble lukket og en god stund etterpå også. At det går an, sier jeg bare. Stakkars alle de som er i slekt med det kvinnemennesket. I dag var hun ikke ille i det hele tatt i følge Claire, Janice og Gwen, men hun drakk en flaske hvitvin og så på Savannah i omtrent 30 sekunder en god stund etter de ankom (og hun hadde ikke sett henne i det hele tatt før i dag), og spurte ikke engang om å få holde henne før etter Olivia gjorde det.

 

Så hvordan har alles jul vært?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

juliekristineiusa

juliekristineiusa

17, Ørland

jeg er meg! hehe. jeg er 17, bor på ørlandet, utvekslingsår i usa 09-10, og det er derfor jeg har opprettet denne bloggen. stygge kommentarer kan dere holde for dere selv; dersom dere ikke liker meg eller bloggen min kan dere bare trykke på den røde X'en oppe i høyre hjørne ;) men ellers, si gjerne hva dere syns! ^^, ~~julie kristine~~

Kategorier

Arkiv

hits