Fredag den 13 og mere til

Fant ut det var på tide å prøve å oppdatere litt igjen da...Kan ikke tro at det er november allerede.....Det føles absolutt ikke slik ut!

Fredag den 13
Gikk på skolen - som vanlig. Matt og jeg var ute og kjørte; Everett, Snohomish, Lake Stevens. Tror du ikke det begynte å hagle da!! Var nede på ca 5 grader C. Lyn og torden var det også. Men heldigvis for Deby, Agnieszka og meg stoppet det før vi skulle gå til skolen for å se dramaforestillingen - Legend of Sleepy Hollow. Var sånn passe bra. Selv synes jeg Løvenes Konge på Fosen VGS i fjor var bedre da.

Etterpå ble vi kjørt til Agnieszkas hus av Debys vertsforeldre, hvor vi overnattet. Hadde det kjempegøy med å lese for hverandre på vårt eget språk! Neste dag ble vi kjørt til The Outlet Mall i Marysville der vi tilbragte noen timer, bare oss jentene. Kjempegøy å gå fra butikk til butikk og se på alt mulig! Kaffe måtte vi selvfølgelig også kjøpe, og da er det Starbucks som gjelder! Kjøpte to varrrrrrrme hettegensere - trenger jo det, så kaldt som det er her! '

 032

Seeee så ryddig vi har det når vi er i butikker! :-D (Agnieszka til venstre, Deby til høyre..)

Jul
Folk har faktisk allerede begynt å dekorere.....Selv har vi satt opp julelys på huset, men skal ikke tenne dem før etter Thanksgiving. Det er det derimot andre som har gjort....Skjekk dette huset i gaten min:

 030

litt tidlig etter min mening....butikkene spiller julemusikk allerede også!

Ååååååh, jeg fant et bilde av et annet hus før Halloween....Legger ut det også jeg!

 031

Er noen detaljer som ikke vises så godt på bildet.....som det ENORME spindelvevet oppe på verandaen!

Savannah
Jeg har ikke vært på sykehuset siden da jeg fikk holde henne....Vært forkjøla. Men hun har det kjempebra, alarmen går bare av når hun skal mates nå, noe som er en ENORM forbedring! Venter henne hjem om ikke så alt for lenge...Hele familien har forresten tatt svineinfluensavaksinen på anbefaling fra Claires doktor, for å unngå at vi blir bærere av viruset og kan smitte Savannah.

Skole
Jaja...overlever da ;P Fagene går lettere, men det er selvfølgelig fag som er morsommere enn andre. Trodde aldri jeg skulle si dette, men matte er nesten gøy. Har algebra 2.5, og det er sååååå enkelt! Agnieszka og jeg brukte mesteparten av timen torsdag og fredag på å snakke om shopping og forskjeller mellom USA og Polen/Norge!

Psykologi er massssse arbeid, og heller ikke så morsomt, så jeg har sagt i fra til rådgiver at jeg ikke vil ha faget neste semester. Klarte å komme inn i Fotografiklassen i stedet!! :-D *kjeeeeempeglaaaad!*

CAI er et kapittel for seg selv......Skal ikke engang begynne å gå i detaljer, men det er masssse arbeid og akkurat nå har jeg på følelsen at læreren hater meg. Ikke det at jeg bryr meg, har en A- i klassen, så... :-)

Aerobic Fitness er gøyyy :-D Kjempemorsomt å ha gym hver dag, faktisk! Foreløpig har jeg ikke klart å komme inn i klassen neste semester, men jeg krysser fingrene for at noen vil bytte ut så jeg kan komme inn (har ikke noe fag siste økt enda...). Legger inn et par bilder her jeg, det gjør bloggen så mye mer interessant!

 007

Alysha og meg den dagen vi måtte skrive en "6 trait write" - en obligatorisk oppgave vi har i alle fag...Kjempesøt og snill og morsom jente, har både gym og historie sammen.

untitled

Jaycey - min breakdancer-venn ^^, Utrolig morsom og snill person - bortsett fra at han har funnet ut hvor kilen jeg er og utnytter det hver eneste gang han har sjangsen!

zachred

Zach...i dette bildet med en av hans fire katter ;D

Hadde det ikke vært for disse fantastiske menneskene så vet jeg ikke om jeg hadde kommet meg igjennom dagene på skolen!

Ny mobil
Så.........Jeg har nok engang fått meg ny mobil - en som ikke er crappy denne gangen! Hadde litt problemer med å aktivere den fordi verken jeg eller pappa har amerikanske kort, men Matt og jeg finner ut av det sånn ca nå.....Uansett, her er et bilde!

newer phone

LG Rumor 2!!

Litt av hvert..
Her er noen bilder bare sånn likevel......Enjoy!

cimg1904

Vi spiste middag på en restaurant med navn Applebee's...Dette er desserten vi hadde på deling!! Dobbel iskule, en kremdott til hver av oss og en stooooor cookie i bunnen!

 021

Har du sett noe så søtt? =^_^=

halloween 004

Seth og Iggy.....Kul skapning, må jeg si!

halloween 209

Halloween...Vi ble skremt av en gigantisk banan, en liten gorilla og en fyr i skrik-maske! Hahahaha, det var motsomt da!

halloween 143

Vår hær av Frankenstein-muffins! Det er mangefarget kakepynt-muffinsrøre med masssssse "icing" oppå (søt, klæsjete greie som de bruker i stedet for melis), ig marsmallows med grønn icing på og sjokolade på toppen - dekorert med kakepynt! :D

halloween 137

Gresskar! Jeg har skjært ut det største, Agnieszka det minste. Hjemme hos Deby - vi tilbragte kvelden og natten der ;-)

 033

Amerikabriller, selvfølgelig! :-D

Og til slutt.....får ikke postet denne videoen ofte nok!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

juliekristineiusa

juliekristineiusa

17, Ørland

jeg er meg! hehe. jeg er 17, bor på ørlandet, utvekslingsår i usa 09-10, og det er derfor jeg har opprettet denne bloggen. stygge kommentarer kan dere holde for dere selv; dersom dere ikke liker meg eller bloggen min kan dere bare trykke på den røde X'en oppe i høyre hjørne ;) men ellers, si gjerne hva dere syns! ^^, ~~julie kristine~~

Kategorier

Arkiv

hits