Californiaaaaaa!

Ok, så tar jeg en ferie rett etter at skolen har startet, men dette er min eneste sjanse til å gå til Cali, så jeg tar den!

Så jeg tenkte keg skulle fortelle kort om hva vi skal gjøre.....

Fredag
Ankommer California (Long Beach) kl 14.00 - drar rett til Santa Monica Beach og blir der hele dagen. Pizza party på kvelden!

Lørdag
Los Angeles - englenes by! Beverly Hills og Rodeo Drive; shopping med stjernene ;P Sunset Strip og Hollywood Boulevard, med hånd- og fotavtrykkene. Walk of fame med alle stjernenes stjerner.

Søndag
Disneyland park og California Adventures - parkene er åpne fra 8 til midnatt, så det blir en LANG dag med mye moro!

Mandag
Dagen tilbringes i San Diego, sør for Los Angeles, der det er Mexico neste. På stikk motsatt ende av landet altså, siden neste stopp her er Canada hehe. Vi skal besøke La Jolla og San Diego City, shopping og sight seeing.

Tirsdag
Universal Studios - the Entertainment Capital of L.A. Behind the scenes og spesialeffekter fra våre favorittfilmer! Ender dagen på Universal CityWalk med over 32 spisesteder, 19 kinoer 6 "hot night spots", mer enn 30 unike butikker med mer. Skal også ende med å spise enten på Hard Rock Café eller Planet Hollywood, vår siste middag sammen.

Onsdag
Tilbringer dagen på Venice Beach før vi drar til flyplassen, ankommer Seattle kl 21.00.


Det var omtrent så kort det er mulig å gjøre det...Skal bli moro å gjøre ting med andre utvekslingselever! Vet at ei jente fra Norge skal på turen, husker ikke navnet hennes akkurat nå...Og jeg får skyss til Seattle i morgen med en familie fra Lake Stevens som har en koreansk gutt hos seg, han går ikke på skolen min da, men på en eller annen religiøs skole i Arlington.

Vel, skal ta massssse bilder, og fremfor alt HA DET GØY og ikke tenke på skole i det hele tatt!

Ciao!

2 kommentarer

Marit Grøttan

02.okt.2009 kl.08:08

æ bare sæi d, du kjæmm t å ælsk California!!

du må færra på the simpsons ride i universals:-)

Pappa

02.okt.2009 kl.11:45

Flotte saker, du må koooozzzz dæ.

Skriv en ny kommentar

juliekristineiusa

juliekristineiusa

17, Ørland

jeg er meg! hehe. snart 17, bor på ørlandet, utvekslingsår til usa 09-10, og det er derfor jeg har opprettet denne bloggen. stygge kommentarer kan dere holde for dere selv; dersom dere ikke liker meg eller bloggen min kan dere bare trykke på den røde X'en oppe i høyre hjørne ;) men ellers, si gjerne hva dere syns! ^^, -- julie kristine --

Kategorier

Arkiv

hits